Slatka osveta

Ići dole

Slatka osveta

Počalji  Admin taj Sub Dec 22, 2007 9:47 pm


Osveta je tako slatka, zar ne? Najbolja je kada se servira ohlađena? A možda vam i mikrotalasna može biti od koristi? Budimo iskreni, zanemarljivo je mali broj onih kojima osveta ne pada na pamet, onih koji sa gnušanjem odbijaju i da pomisle na to kako bi bilo sjajno iznervirati bivšeg partnera. Svi smo o tome razmišljali... bar u jednom periodu života.

Znači, ostavljeni ste. Naravno, imate potrebu da plačete sve vreme. Trivijalne sitnice izmame samo još više suza: određena pesma na radiju, parovi koji se drže za ruke u parku... Svi smo prošli kroz to - ali verujte, ta faza ne traje dugo. Kada prestanete da ronite suze, bes u vama počne da otkucava poput tempirane bombe i tada počinjete da smišljate najgore moguće scene koje biste priredili svom bivšem.

Želja za osvetom je jedan od onih poriva u kojima ne postoji siva zona: ili je belo ili crno. U jednom momentu ste normalno ljudsko biće koje prelazi preko pomisli da mu vratite milo za drago, a u sledećem ste ključajući kotao iz pakla.

Ne borite se protiv toga - krenite u tom pravcu. Pomaže. Prirodno je. Čak ima i terapeutsko dejstvo. Glad za osvetom može se kretati od očiglednog i mogućeg (pljusnuti mu piće u lice u punom kafiću) do zbilja zločestog (razmazan aceton po njegovom ljubljenom četvorotočkašu). Zapravo, fantazije o osveti u organizmu proizvode isti efekat kao da ste zbilja sproveli svoje zamisli u delo.

Pa dobro, pogledajte onda naš vodič o tome kako da iznervirate bivšeg.
Recite mu da vas ionako nikada nije nešto posebno privlačio.
Izlazite sa njegovim najboljim prijateljem, kolegom, rođakom itd.
Ušunjajte se u njegov stan i ostavite inkriminišuće tragove (donji veš, kondomi, otisak ruža...) koje će pronaći njegova nova ljubav.
Recite mu da ste dobili dve besplatne karte za vrhunski događaj (karte koje za vašeg bivšeg nemaju cenu) i kako ste razmišljali o tome da ga pozovete - ali niste želeli da se oseća neprijatno.
Kada se sretnete, začuđeno upitajte da li je on to počeo da gubi kosu od kada ste se poslednji put videli (ili je ona nabacila koji kilogram).
Zaposlite se u njegovom preduzeću i počnite da flertujete sa svakim u kancelariji.
Recite mu da vaš novi partner puno više zarađuje (ili pomenite neku drugu oblast u kojoj je uspešan).
Venčajte se s pobednikom kviza "Želite li da postanete milioner?", ili još bolje - pobedite na kvizu.
Pronađite sajt na Internetu na kome možete napisati baš neprijatnu kompromitujuću poruku o njemu i onda mu pošaljite adresu sajta.

Možda vam ove mogućnosti izgledaju jednostavno, suviše šašavo ili suviše blago (s obzirom na to šta vaš bivši zaslužuje). U svakom slučaju, bar vas mogu nasmejati nakon toliko prolivenih suza.

_________________
DOTI Web-tim
avatar
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 81
Datum upisa : 08.09.2007

http://doti.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics
» Slatka

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu