Zavodnice

Ići dole

Zavodnice

Počalji  Admin taj Pet Sep 28, 2007 7:36 pm


Na pomen zavodnice većina zamišlja ženu koja otvoreno ili suptilno flertuje, koja se koketno poigrava kosom, zavodnički gleda muškarca, smeška se, deluje pomalo tajanstveno kako bi on još više bio zaintrigiran... Žene koje nemaju običaj da se ovako ponašaju, čak ni kad su zainteresovane za muškarca, za sebe će reći da nisu nikakve zavodnice.

Međutim, to nije sasvim tačno, jer, mada je moguće zavesti koketiranjem, moguće je zavesti i na neki drugačiji način. Zato bi se (prilično grubo, doduše) moglo reći da je zapravo svaka žena zavodnica - i možete ih podeliti na "tipove" prema tome na koji način zavode.

Prvi "tip" koji padne na pamet je svakako koketa. Nju smo već delimično opisali - ona koristi sve proverene trikove zavođenja, kao što su pogled ispod trepavica, poigravanje kosom, pomalo neodređen smešak... Koketa će na sutilan (ili ne toliko suptilan, ako za suptilnost nije sposobna) način da mami ponašanjem koje kao da nagoveštava mogućnost neobuzdane ljubavne igre, a onda će se povući, time zbunjujući i intrigirajući muškarca. Potom će opet da mami, i opet da se povuče, i tako dok on ne poludi od želje za njom (ili, ako ona pretera s igrom, ne odustane). Koketa zavodi igrom bliskosti i distance, igrom u kojoj mnogi muškarci uživaju jer im omogućava da se osećaju kao lovci i kao neko ko osvaja neosvojivu ženu.

Drugi "tip" je prirodna žena. Ona je direktna u svom pristupu ("direktna" uopšte ne treba brkati s "napadna"), a njen smeh je zarazan. To nije žena koja zahteva da joj se ugađa, niti da se muškarac nešto "lomi" oko nje. Ona želi da njen partner zajedno s njom uživa u životu. Mnogi muškarci uživaju uz ovakve žene, jer je s njima skoro uvek opušteno i uz njih se osećaju do kraja prihvaćeni.

Treći "tip" su nežne žene (što ne znači da su prethodna dva tipa bile grubijanke), nekada nazvane i "ženice". Ona će ga uvek saslušati, smeškaće se kada se on smeje ili će se smejati zajedno s njim, slušaće njegove viceve, a ako je on grub, gledaće ga začuđeno, raširenim očima. Ono što ovakva žena najviše koristi su oči (često to bude "srneći pogled") i mimika. Mnogi muškarci vole ovakve žene, jer se uz njih osećaju maženo i paženo, a istovremeno i kao snažni zaštitnici.

_________________
DOTI Web-tim
avatar
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 81
Datum upisa : 08.09.2007

http://doti.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu