Da li žene vole sex

Ići dole

Da li žene vole sex

Počalji  Admin taj Ned Dec 02, 2007 6:44 pm


Da li priča po kojoj muškarci koriste ljubav da bi dobili seks a žene seks da bi dobile ljubav i dalje stoji? Dobro se zna da žene samo vode ljubav i da su emocije neizbežan deo toga čina, kao što se zna da muškarci mogu da "odvoje" jedno od drugoga i da spavaju sa nekim iako ne osećaju ništa prema toj osobi.

Možda je to tako u malim mestima gde se sve zna i gde svako svakoga zna. Situacija se menja u velikim gradovima, metropolama širom sveta. Žene počinju da izlaze u klubove gde se okupljaju oni koji žele vezu za jednu noć. Broj žena koji se tamo pojavljuje nije zanemarljiv.

To što muškarci misle da su recimo, na nekoj žurci upoznali devojku koja je pala na njihov fizički izgled i neodoljivi osmeh i eto, usled priliva emocija otišli zajedno u noć, samo je blef da bi njima bilo lakše da prihvate istinu - žene mogu unapred da isplaniraju seks za jednu noć. Problem je samo reći muškarcu to u lice ili pokazati taj stav.

Treptanje, smeškanje, sagnuta glava i dodir rukom samo su njeni trikovi kojima želi da pokaže da joj se to nikada pre nije desilo. Grešite ako mislite da je ovde priča o nekim lošim devojkama sa kojima ne biste ni želeli da ste u vezi. Ne, ovo su devojke koje svakodnevno srećete i upoznajete i nema ničega lošeg u tome što su žene najzad priznale da i one, ponekad, mogu da sklone emocije na stranu i uživaju radi užitka.

Neke žene gledaju na to kao na posledicu nedostatka vremena i nemogućnosti upoznavanja pravog čoveka sa kojim bi želele da vode ljubav. Ne žele da uleću u još jednu emotivnu srceparajuću vezu; one bi samo malo da se zabave.

Iako zbog raznih predrasuda žene ne bi da pričaju o svojim intimnim dogodovštinama, uz kafu im to nekako krene samo od sebe, te ne gledaju samo u šolju ili ćaskaju o krpicama. Žene su počele da pričaju i o dešavanjima u spavaćoj sobi.

Problem za muškarce je to što oni žele da uvek spavaju sa osobom koja je emotivno vezana za njih iako oni prema toj osobi ne osećaju ništa i ne mogu da prihvate da su on i ona tu zbog istog razloga.

Kako da prihvate da ta žena, već sutra, posle seksualnog odnosa, neće imati želju da ga pozove i da ga zivka i pravi scene, već će nastaviti svojim putem kao i on. Neprihvatljivo. Sama pomisao da je muškarca "iskoristila" žena diže im kosu na glavi. Scenario u kojem ona ustaje nakon intimnih trenutaka sa vama, oblači se i pali cigaretu zvuči surovo, ali zašto onda nikada niste obratili pažnju na vaše ponašanje?

Igra se menja, glumci skidaju svoje maske, ali ko će izdržati svu tu realnost bez romantičnih reči, pogleda i dodira? Gde će to društvo odvesti? To su pitanja koja nećete stići da pitate te noći, pašće vam na pamet nekoliko dana kasnije, kada shvatite da vam je osoba sa kojom ste bili dala pogrešan broj mobilnog telefona.

Ali, ne brinite, ako ste uvek imali seks iz ljubavi, neće vam pasti na pamet da imate nešto drugačije, niti će neka devojka pokušati da vam "vrati milo za drago". Nisu one tako osvetoljubive, a i nije im više stalo.

_________________
DOTI Web-tim
avatar
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 81
Datum upisa : 08.09.2007

http://doti.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu